St. Janshof Sprundel

St. Janshof 2
4714 EV Sprundel
T  0165-389587  F 0165-389507

Openingstijden:
Maandag  en  vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur
Dinsdag en donderdag van 9.00-16.30 uur
Zaterdag van 11.00-14.00 uur

Steunpunt St. Janshof is een laagdrempelig, bruisend ontmoetingspunt waar veel mensen gebruik van maken en waar samenwerken, behulpzaamheid en gezelligheid het belangrijkste uitgangspunt is. Het is een multifunctioneel gebouw in het midden van Sprundel en biedt steun aan ouderen in de omgeving. Naast ontmoetingspunt zijn er ook 25 aanleunwoningen te vinden. Vanzelfsprekend staat de deur van het steunpunt open voor iedereen die steun zoekt of met vragen zit. De koffie staat klaar en er is altijd iemand aanwezig die u te woord staat. U bent van harte welkom!

team sprundel websiteTeam:
Elly Reij, zorgcoordinator dagverzorging en buurtzorg
Henny Jansen, verpleegkundige dagverzorging
Joke Verdaasdonk, verzorgende dagverzorging
Tonnie Jongenelis, gastvrouw

 

Diensten en activiteiten

Eetpunt
Dagverzorging
Beweging
Creativiteit
Spel
Was- en strijkservice
Informatieavonden en studiekring
Kapsalon
Kerkdienst

Laatste berichten van St. Janshof

Fotogalerij

 

 

Wat kunt u allemaal doen bij steunpunt St. Janshof?

Eetpunt

Iedere dag, behalve op zondag, wordt er in de huiskamer een warme maaltijd geserveerd en iedereen die zelf niet meer in staat is te koken of het samen eten gezelliger vindt kan hier, tegen een geringe kostprijs, bij aanschuiven.


Dagverzorging

Elke dinsdag, woensdag en donderdag wordt de huiskamer intensief gebruikt voor de opvang van ouderen die een indicatie hebben voor de dagverzorging van stichting Groenhuysen. Deze dagbesteding bestaat onder andere uit Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO), zitdansen, handwerken, knutselen, geheugentraining en spelletjes spelen.


Beweging

Tijdens ‘Meer bewegen voor Ouderen’ kunt u onder deskundige begeleiding de spieren op speelse wijze trainen. Ook organiseren we wandeltochten. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Creativiteit

Op vrijdagmiddag is er de mogelijkheid om zelf wenskaarten te maken onder begeleiding van twee deskundige vrijwilligers. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Spel

Op maandag en vrijdagmiddag kan iedereen die behoefte heeft aan een praatje, afleiding en/of ontspanning binnenlopen voor een gezellig potje kaarten. Ook kunt u elke woensdagavond meedoen aan het koersbal spelen. Twee keer per maand is er op maandagmiddag bingo. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Was- en strijkservice

De kleine huiskamer van het steunpunt wordt het meest gebruikt door de Was- en strijkservice. Hier wordt de was gewassen en gestreken voor ouderen die dit zelf niet meer kunnen. De was wordt opgehaald en weer thuisgebracht door medewerkers van het Re-integratiehuis. Men moet hiervoor wel een indicatie krijgen via de Wmo.


Informatieavonden en studiekring

Regelmatig worden op het steunpunt informatieavonden georganiseerd waarbij sprekers zoals onder meer de notaris, de wijkagent, of medewerkers van Thuisvester en Groenhuysen worden uitgenodigd. Ook maakt de studiekring 1 keer per maand gebruik van kleine huiskamer. Zij bespreken allerlei actuele onderwerpen en iedereen die dit interessant vindt kan hier aan deelnemen.


Kapsalon

Elke donderdag zorgt de kapster ervoor dat de ouderen er weer pico bello uitzien.


Kerkdienst

Elke vrijdagmorgen is er een kerkdienst met zang van het ouderenkoor.

Locatie