De Schuitvaart

St. Janshof 2
4714 EV Sprundel
T  0165-389587  F 0165-389507

Openingstijden:
maandag  en  vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur
Dinsdag en donderdag van 9.00-16.30 uur
Zaterdag van 11.00-14.00 uur

Steunpunt De Schuitvaart is een gezellige ontmoetingsplek midden in de wijk en heeft 20 aanleunwoningen voor senioren met een mooie binnentuin en vele voorzieningen voor ouderen. De huiskamer van het steunpunt  ligt centraal in het midden van dit gebouw en biedt dagelijks vele activiteiten. Ook kunt u bij het steunpunt terecht met allerlei vragen over zorg en welzijn. Het vaste team staat u graag te woord. Wilt u zomaar even binnenlopen om een praatje te maken? Ook dat kan natuurlijk. U bent van harte welkom!

Het team:
Franka Heeren, gastvrouw en medewerkster dagverzorging
Henny Jansen, verpleegkundige / medewerkster dagverzorging
Petra Hultermans, gastvrouw

 

Diensten en activiteiten

Eetpunt
Dagverzorging
Beweging
Creativiteit
Spel
Computercursus
Communieviering

Laatste berichten van De Schuitvaart

Fotogalerij

Wat kunt u allemaal doen bij steunpunt De Schuitvaart?

Eetpunt

Van maandag t/m vrijdag is het eetpunt geopend van 12.00 tot 13.00 uur en staat de gastvrouw klaar om u te ontvangen.


Dagverzorging

Van maandag t/m vrijdag is er dagverzorging van 9.30 tot 15.30 uur. Deze dagverzorging geeft de gasten structuur en wordt verzorgd door stichting Groenhuysen en Dagverzorging Plus.


Beweging

Iedere woensdagmorgen staat ‘Meer bewegen voor Ouderen’ op het programma . Onder deskundige begeleiding worden de spieren van onze gasten steeds weer op een speelse manier getraind.


Creativiteit

Op dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag zijn onze gasten creatief bezig in de kleine huiskamer van het steunpunt. Vooral de “brei-club” is hier heel actief.


Spel

1 keer per 2 weken wordt er op woensdagmiddag een bingo georganiseerd en op vrijdagmiddag is de kaartclub actief.


Computercursus

Stichting Ouderen Achter de Computer (SOAC) geeft wekelijks op diverse ochtenden en avonden computercursussen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Communieviering

Maandelijks is er op woensdagmorgen een Woord en Communieviering in de huiskamer met daarna een koffie-uurtje voor de kerkgangers. Het koor die deze vieringen ondersteunt oefenen regelmatig in De Schuitvaart.

Locatie