De Vlegter St. Willebrord

Past. Bastiaansesingel 128
4711 EE St Willebrord
T 0165-586851

Openingstijden:
Maandag – woensdag en vrijdag 9.00-16.30 uur
Donderdag 13.00-16.30 uur

Steunpunt De Vlegter ligt binnen het centrum voor Wonen & Zorg van De Vlegter. In het wooncomplex zijn 62 zorgappartementen waar de mensen zelfstandig wonen. De woningen liggen rondom het steunpunt waardoor er veel bedrijvigheid is. Veel bewoners van De Vlegter hebben een hechte band met de inwoners van St. Willebrord en ook de bezoekers van de dagverzorging en het steunpunt ontmoeten veel bekenden in de huiskamer. Het team van steunpunt De Vlegter staat voor u klaar. Kom gerust binnen om een kijkje te nemen en een kopje koffie te drinken.

Team VlegterTeam:
Louisa Nuijten, verzorgende dagverzorging/gastvrouw steunpunt
Carla Marijnissen, verzorgende dagverzorging
Els v/d Linden, verzorgende dagverzorging

Diensten en activiteiten

Eetpunt
Dagverzorging
Beweging
Creativiteit
Spel

Laatste berichten van steunpunt De Vlegter

Fotogalerij

 

 

Wat kunt u allemaal doen bij steunpunt De Vlegter?

Eetpunt

Steunpunt De Vlegter heeft een gezellige huiskamer met een keukentje waar koffie en thee gezet kan worden. De maaltijden worden niet in het steunpunt bereidt maar de gasten van de dagverzorging en steunpunt maken gebruik van het grote restaurant van De Vlegter .


Dagverzorging

Op maandag, woensdag en vrijdag bezoeken de ouderen met een indicatie de dagverzorging en er is een vrije inloop voor de bewoners. Tijdens deze dagen is de huiskamer zeer goed bezocht want ook de activiteitenbegeleidster maakt met haar bezoekers gebruik van deze ruimte.


Creativiteit

Op donderdagmiddag van 13.00 uur is De Vlegter geopend voor activiteiten. Iedere 14 dagen staat er een creatieve activiteit op het programma.


Spel

Op donderdagmiddag vanaf 13.00 uur is De Vlegter geopend voor activiteiten. Iedere 14 dagen wordt er een bingo gehouden.


Locatie