Mariavaart Zegge

Jacob van Lennepstraat 25
4735 TA Zegge
T 0165-585855

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00-16.30 uur

Mariavaart is een veelzijdig steunpunt in Zegge en biedt dagelijks activiteiten op het gebied van sport, spel en recreatie. Een gezellig praatje of een warme maaltijd is uiteraard ook mogelijk. Het prachtige gebouw uit 2012 biedt speciale voorzieningen voor senioren in combinatie met 26 appartementen. Ook staat de samenwerking met andere verenigingen uit het dorp hoog in het vaandel. Kortom: het steunpunt in Zegge is zeker de moeite waard om te bezoeken. Kom eens langs, de koffie staat klaar!

Het team:
Greet de Rooy, zorgcoördinator dagverzorging
Anneke Hack , verzorgende IG /dagverzorging en buurtzorg
Anita Heeren, gastvrouw

Diensten en activiteiten

Eetpunt
Dagverzorging
Beweging
Creativiteit
Spel
Prikpost en spreekuur

Laatste berichten van Mariavaart

Fotogalerij

 

Wat kunt u allemaal doen bij steunpunt Mariavaart?

Eetpunt

Van maandag t/m vrijdag is het eetpunt geopend van 12.00 tot 13.00 uur. Ook bewoners van het complex schuiven hierbij gezellig aan.


Dagverzorging

Op maandag, dinsdag en donderdag is er dagverzorging van 9.30 tot 15.30 uur.


Beweging

Tijdens ‘Meer bewegen voor Ouderen’ kunt u onder deskundige begeleiding de spieren op speelse wijze trainen. Ook organiseren we wandeltochten. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Creativiteit

We bieden diverse creatieve activiteiten zoals onder meer kaarten maken en schilderen. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Spel

Elke woensdagmiddag is er gelegenheid om te kaarten of te draaien aan het rad van avontuur. Op vrijdagmiddag is er de mogelijkheid om mee te doen met koersbal. Ook is er 1 keer per maand een gezamenlijke themamaaltijd met een bingo.


Prikpost en spreekuur

Op maandag en donderdag is de prikpost van SHL aanwezig. Daarnaast houdt de ondersteunende verpleegkundige van de huisarts spreekuur.

Locatie